Edulliset kotisivut - kahden viikon ilmainen kokeilujakso!

Tienaa kotona

PeopleString on Facebookin tapainen sosiaalisen verkosto, joka maksaa käyttäjille mm. heidän katsomistaan ja klikkaamistaan mainoksista, vastaanotetusta mainospostista ja osallistumisesta erilaisiin kyselyihin sekä myös osan uusien, suosittelemiesi, jäsenten ansaitsemista tuloista.

PeopleString mainostaa lyövänsä pian laudalta Facebookit, Myspacet ynnä muut vastaavat, sillä he lupaavat jakaa 70 % saamistaan mainostuloista käyttäjille. Käyttää paljon markkinoinnissaan lauseita, että mikäli teet asiat samoin kuin Facebookissa toimisit, tienaat samalla itsellesi.
Käytännössä toimii siten, että aina kirjautuessasi sisään ja tehdessäsi toimintoja, saat tilillesi pisteitä, jotka myöhemmin muutetaan dollareiksi (tällä hetkellä kaavalla 100 pistettä = 1 dollari). Lisäksi saat suoraan 0,10 $ rekisteröitymisestäsi palveluun ja 0,50 $ jokaisesta tuomastasi uudesta jäsenestä.
Erilaisista mainosten tuotteista, vastaanottamastasi mainospostista ja osallistumisesta kyselyihin maksetaan eri tavoin muutamista senteistä aina dollareihin asti.

PeopleString korostaa uusien jäsenten hankintaa. Sen lisäksi, että saat suosittelemiesi jäsenten liittymisestä 0,50 $, maksaa PeopleString suoraan alla oleviesi jäsenten tienesteistä 5% sinullekin ja seuraavista viidestä portaasta 2%.
Useimmille sosiaalisen median käyttäjille ei se muutaman taalan saaminen siitä hyvästä ole se jutun juoni. Tosin, jos PeopleString lähtee tietyn käyttäjäryhmän kanssa kasvamaan ja tietyt asiat tehdään ei niin ansaintakeskeisesti, voi tuokin lyödä itsensä läpi. Ja silloin on hyvä olla mukana aikaisessa vaiheessa.

Liittyminen on ilmaista ja helppoa.(sivusto englanninkielinen.

KATSO LISÄTIETOJA TÄSTÄ